Mina kunder berättar

Nedan kan du se vad några av mina kunder säger om hur jag hjälpt och hjälper dem att hitta en bättre hälsa och få balans i livet.

Några ord från mina kunder

Några ord från mina kunder

Camilla Hiller

Jag har under flera år vänt mig till Karin för att få hjälp att hantera min hälsa efter en hjärnskada med mycket goda resultat. Jag känner mig hemma, lugn och trygg och får god hjälp. Det är fantastiskt att få lära känna min egen kropp och själ på ett djupare plan och först kroppens reaktioner bättre. Min förmåga att lyssna på min egen kropp har blivit så mycket bättre av Karins kunskap. Väldigt glad att jag nu också kan få hjälp att lindra mitt Lipödem. 

Göran Strömberg

Tack Karin för fantastisk behandling av min onda rygg! Har tidigare tagit regelbundna besök hos kiropraktor för reglering men problemen kom tillbaka efter några månader. Efter endast en behandling av Karin har jag nu på nästan 2 år inte haft några symtom eller smärta

Eva Sjöström

Jag har haft värk i min vänstra arm och varit ordentligt svullen pga av bröstcanceroperation och efter ett besök på sjukgymnastiken i Sundsvall blev jag helt ensam med problemet Jag fick en arm och handske utprovad men det var det. Karin tittade och klämde lite på min arm och konstaterade att jag skulle behöva lymfterapibehandling så att jag fick hjälp att ”tömma” handen och armen.

På mitt första besök blev jag proffsigt bemött och fick en ordentlig genomgång av hur lymfsystemet fungerar och vad det var som krånglade för mig. Efter en timmes behandling fick jag ett speciellt bandage som jag skulle ha på mig en vecka dygnet runt. Vid nästa träff en vecka senare var förändringen stor, plötsligt var min arm och hand normalstor igen och för första gången på flera år kunde jag använd handen och armen utan att få värk.

Efter det har jag tagit fler behandlingar hos Karin och märker stor skillnad jämfört med innan jag fick det. Jag vill verkligen varmt rekommendera alla som har problem med svullna kroppsdelar att kontakta Karin. Du kommer att bli proffsigt bemött och få svar på många frågor.

 

5/5

Lymfterapi en härlig behandling, kroppen får ny energi, känns som jag flyger fram efter behandlingen.

- Inga-britt A

5/5

Karin är kunnig inom så många områden, och jag har genom åren fått hjalp med så många saker. Nu även utbildad på lymfmassage, och kroppen kändes så lätt efter den behandlingen.

- Mona L

5/5

En beskrivande utförd behandling av kunniga Karin! Jag gick därifrån med lättare ben! Nu ska jag fortsätta och göra läxan hemma!

- Lena H

5/5

Karin är fantastisk både med barn och vuxna. Rekommenderar henne starkt till vad än man kan behöva hjälp med i livet!

- Therese H

5/5
Fantastiskt att få se, höra och känna ett proffs i arbete.

- Anette F

5/5
Efter första behandlingen terapi, kändes en gnista energi, lättare i benen, har varit energilös länge. Jättebra 👍👍

- Siv A

5/5
Proffsig hjälp med bra handlag.

- Eva S

Vill du bli min nästa klient?

01

Kinesiologi

02

Lymfterapi