Hej, det är jag som är Karin Carnby!

Välkommen till min sida!

Jag heter Karin Carnby och har arbetat som Kinesiolog i 12 år och byggt på  kunskapen genom att utbilda mig till lymfterapeut för att kunna hjälpa dig till en större helhet med din hälsa. Hos mig får du hjälp att hitta rätt och ta reda på vad just din kropp behöver för att må sitt bästa jag.  Utbildade mig i Stockholm år 2009-2011 hos Svenska Kinesiologskolan. Har sedan vidareutbildat mig i metoden SCS, Strain and counterstrain, som jag använder för att ta bort spänningar i muskler. Boka ett 20 min kostnadsfritt samtal med mig för att se dina behov. 

Jag hjälper dig med hela din hälsa

Kinesiologi

Efter 12 år som Kinesiolog kan du få hjälp att tyda kroppens signaler och genom det också åtgärda det som är viktigast först för kroppen.

Lymfterapi

Lymfsystemets funktion har under lång tid underskattats som ett bärande system i kroppen. Jag hjälper dig att få bättre flöde genom olika lymfatiska behandlingar.

Produkter

Det är inte längre självklart att maten innehåller all näring vi behöver på grund av en utarmad jord och ju äldre vi blir desto mindre tar vi dessutom upp. Hos mig hittar du enbart högkvalitativa kosttillskott från ledande leverantörer.

Jag erbjuder dig kostnadsfritt!

Ibland kan det vara bra att lära känna och få koll på vem som skall kunna hjälpa dig! Därav har jag några erbjudanden till dig nedan som kanske passar dig.

Hälsosamtal

För att veta hur jag skall kunna hjälpa dig så erbjuder jag dig ett kostnadsfritt hälsosamtal på 20 min. Du bokar nedan och kan ställa alla frågor du vill till mig om mina behandlingar, tjänster och produkter. Då får du en klar och tydlig bild av vad jag kan hjälpa dig med.

Testa Ganoderma

I tusentals år har kineserna använt Ganoderma för att skapa hälsa och vitalitet, dämpa inflammationer och boosta minne och fokus. Idag är det oerhört enkel att göra det genom ett särskilt kaffe och te som hänger med dig i vardagen. Ring mig för mer info.

THORNE

Jag har under flera år vänt mig till Karin för att få hjälp att hantera min hälsa efter en hjärnskada med mycket goda resultat. Jag känner mig hemma, lugn och trygg och får god hjälp. Det är fantastiskt att få lära känna min egen kropp och själ på ett djupare plan och först kroppens reaktioner bättre. Min förmåga att lyssna på min egen kropp har blivit så mycket bättre av Karins kunskap. Väldigt glad att jag nu också kan få hjälp att lindra mitt Lipödem. 

Camilla Hiller

ORGANO