BITER DU IHOP KÄKARNA? – KÄKLEDSBEHANDLING HJÄLPER DIG

Nu har jag arbetat i över 12 år som Kinesiolog och det är fortfarande lika intressant att träffa mina klienter för att bland annat höra deras historia.  Varje människas kropp är unik. Allt det du gör och har gjort sätter sina spår i våra kroppar både fysiskt och mentalt. 

Jag tycker om uppgiften att leta efter grundorsakerna till de saker som inte känns ”hundra”.  Till exempel återkommande huvudvärk, kanske biter du ihop….Eller ont i högra höften, som har en uppsjö av tänkta orsaker.

Att ge hjälp i mina behandlingar så självläkningen i kroppen startar är av stor vikt samt att ta bort hinderna – blockeringarna. Om kroppen har mycket att ta hand om så har den svårare att ”fixa sig själv”. Så kan jag med behandlingar kan minska kroppens egna arbetsbelastning så blir helheten bättre och det går fortare för kroppen att göra resten av jobbet själv. Återhämtning är viktigt.

En av de behandlingar jag kan hjälpa dig med är Käkledsbehandlingar. I podden nedan kan du lära dig mer om vad det innebär.

Välkommen att höra av dig om du har frågor. Bokar tid gör du HÄR

Karin Carnby

Senaste artiklarna

Följ mig på Facebook