KINESIOLOGI – NÄR DU VILL HITTA ORSAKEN ELLER HÅLLA FORMEN & FRISKVÅRDA

Nu har jag arbetat i över tio år som Kinesiolog och det är fortfarande lika intressant att träffa mina kunder för att bland annat höra deras historia.  Varje människas kropp är unik. Allt det du gör och har gjort sätter sina spår i våra kroppar både fysiskt och mentalt. 

Jag tycker om uppgiften att leta efter grundorsakerna till de saker som inte känns ”hundra”.  Till exempel återkommande huvudvärk, kanske biter du ihop…. Eller ont i högra höften, som har en uppsjö av tänkta orsaker.

Att ge hjälp i mina behandlingar så självläkningen i kroppen startar är av stor vikt samt att ta bort hinderna – blockeringarna. Om kroppen har mycket att ta hand om så har den svårare att ”fixa sig själv”. Så kan jag med behandlingar kan minska kroppens egna arbetsbelastning så blir helheten bättre och det går fortare för kroppen att göra resten av jobbet själv. Återhämtning är viktigt.

Känner du att du har något som inte känns bra men inte vet vad det är? Är du på ständig utredning i sjukvården? Finns det specifika problem som du vill läka? Hör av dig till mig så hjälper jag dig. Ring idag: 073 – 835 78 69, du har alltid 20 min fri konsultation innan du bokar. 

Hälsar

Karin Carnby

PS. Mer om kinesiologi kan du hitta här: 

https://embed.acast.com/64ec54d1-7f11-4017-b022-8c4de98d82a3/https%3A%2F%2F4health.se%2F%3Fp%3D31896

Senaste artiklarna

Följ mig på Facebook